sök jobb retail knowledge

Franchise - Individuel Genéve kosmetik & hudplejekoncept

2019-12-13
Logo

Retail Knowledge i samarbejde med Franchisehub søger for Individuel Genéve:

Franchisetager - Kosmetik & Hudpleje koncept

Om Individuel Genéve:

Individuel Geneve Scandinavia er en del af en hurtig vækstende succes indenfor kosmetik- og hudplejeindustrien, hvor formålet er at udvikle den individuelle skønhed. Konceptet er udviklet og grundlagt i Schweiz hvor den første butik åbnede i 2013.

Der er på kort tid etableret 14 butikker egne butikker i Schweiz, samt 22 retailkunder, og resultaterne er rigtig gode. Nu skal der gang i væksten i Europa hvorfor man har valgt at anvende franchising som vejen til vækst, og i første omgang med fokus på Skandinavien. Den første franchisetager i skandinavien har allerede etableret en butik i Oslo – med en meget stor succes, hvilket betyder stor kundetilfredshed og god omsætning.

Vi tilbyder et færdigt udviklet koncept, hvor vi investerer og stiller koncept, teknologi, maskiner og udstyr samt varelager til din disposition. Du skal bidrage med:

* din kompetence og erfaring, typisk kosmetolog eller tilsvarende
* din arbejdskapacitet
* din lyst og "drive" til at udvikle noget nyt og spændende,
* samt startkapital til at dække rettigheder og leje af lokaler.

Det er et godt indtjeningspotentiale i konceptet, hvilket er dokumenteret af de etablerede forretninger. Butikken er på ca. 80-100 kvm.

Vi benytter os af verdens mest avancerede teknologi indenfor hud og hudpleje, som udelukkende baseres på professionel behandling i kombination med videnskabelig dokumenterede produkter.

Vi sælger ikke behandlinger eller produkter, men resultater. Vi giver vore kunder en individuel behandling, med garanterede resultater uden brug af operationer, nåle eller knive!

En unik patenteret teknologi der korrigerer for hudens "uperfekthed" eller "slitage", resulterer i en yngre, bedre og sundere hud. En avanceret ansigtsbehandling der er smertefri, tager kun 15 minutter og giver omgående effekt.

Det forventer vi os af dig:

Vi søger en kosmetolog eller en med en faglig baggrund og uddannelse indenfor hudpleje, med god erfaring. Du har interesse for dit fagområde, trives med kunder og ser muligheden i at være en del af et særdeles spændende koncept. Du er åben og udadvendt, har "drive" og ønsker at opbygge en ny og spændende virksomhed. 

Der må forventes en investering på mellen kr. 350-500.000 for opstarten af en klinik/butik.                                                                                                                                                                        -

Interesseret?
Har du lyst til at høre mere? Så ser vi frem til at høre fra dig, for en nærmere dialog om konceptet og mulighederne.

Du kan læse mere om konceptet på http://www.individuel-geneve.com, har du spørgsmål om franchisen eller ønsker du at vide mere kan du kontakte: Retail Knowledge Kim Aaskov, +45 2117 5760, kim.aaskov@retailknowledge.dk

 

.

  • Del:

Retail Knowledge | Rekruttering & Staffing