sök jobb retail knowledge

Franchisetager - Laura Ashley

2019-12-11
Logo

Retail Knowledge i samarbejde med Franchisehub søger for Laura Ashley:

Laura Ashley kommer til Danmark - og søger Franchisepartnere

Keywords - British heritage, romantic, country lifestyle, high standards of design and quality

Laura Ashley søger partnere/franchisetager, der ønsker at eje en af Danmarks flotteste og mest inspirerende butikker med en rigtig god indtjeningsmulighed

Laura Ashley er et gennemtænkt koncept med en solid brandplatform og en stærk position på markedet. Laura Ashley har butikker over hele verden, og salget sker gennem 170 egne butikker og 260 franchisebutikker i 26 lande.
Omsætning på 3 mia DKK - noteret på Londonbørs siden 1985. De sigter nu mod at blive en betydelig spiller i Norge, Sverige og Danmark.
Vi leder efter partnere, der ser fordelen ved et stærkt brand og et solidt koncept med mulighed for gode resultater på bundlinjen. En partner, der ser kundemødet i butikken som deres største opgave.

Som partner i en Laura Ashley-butikken - har du adgang til tre hovedsegmenter, Hjem, Mode og Interiør service. Butikkerne er bygget efter Laura Ashleys retningslinjer, hvor man hjælper kunden med at se en helhed i produktsortimentet.
Du behøver ikke at holde store lagre, da de leverer varer kontinuerligt. Laura Ashley tilbyder et avanceret driftskoncept. De kan tilbyde partnerne nogle af de bedste kalkuler på markedet, hvilket igen giver dig som partner en stor mulighed med høj bruttofortjeneste.
Laura Ashley Nordic forhandler lejekontrakter i flere af de mest attraktive indkøbscentre og gode beliggenheder på gadeniveau overalt i landet. Vi leder efter dygtige franchisetagere i større byer i Danmark, men København er klart vores første prioritet                                                                                                                                                                                -

Interesseret?
Har du lyst til at høre mere? Så ser vi frem til at høre fra dig, for en nærmere dialog om konceptet og mulighederne.

Du kan læse mere om konceptet på http://www.lauraashley.no har du spørgsmål om konceptet kan du kontakte: Retail Knowledge Kim Aaskov, +45 2117 5760, kim.aaskov@retailknowledge.dk

 

 

  • Del:

Retail Knowledge | Rekruttering & Staffing