sök jobb retail knowledge

Køkkenkonsulent - Tvis Køkkener i Vejle

2022-01-09
Logo

Retail Knowledge søger for Tvis Køkkener:

Køkkenkonsulent der kan sælge køkkener, bad og garderober af høj kvalitet.

Tvis TVIS Køkkener i Vejle henvender sig til et købedygtigt segment, og derfor har vores kunder forventninger til den service, de får hos os. Det stiller krav til vores personale, og vi har derfor brug for en dygtig sælger. Som vores nye køkkenkonsulent bliver du en del af en arbejdsplads med en uformel og humoristisk jargon, og det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde.

Salg og professionelle relationer
Salg hos TVIS handler om relations dannelse. Når du sælger et TVIS-køkken, -bad eller -garderobe, er du med i processen helt fra kunden tager første kontakt til gennemgangen af det færdige resultat i kundens hjem.
Salget er ofte en længerevarende proces over flere måneder, hvor du har løbende og afgørende kontakt med kunden. Det stiller krav til, at du kan indgå professionelle relationer til kunderne, og at:
• du er god til at aflæse og forstå mennesker
• du har de fornødne sociale kompetencer til at kunderne kan føle sig trygge og overbeviste om, at du kan det, du skal
• du har tålmodighed i en til tider, længerevarende beslutningsproces hos kunderne
• du kan fremstå ærlig og overbevisende i din fremtoning.

Sagsstyring: Booking, planlægning og skemalægning
Du er nøglepersonen, når det kommer til køkkensalg hos os. En stor del af stillingen indebærer derfor også, at du kan sagsstyre. Du er nemlig ansvarlig for at bestille materialer fra leverandører, underleverandører og egen fabrik, når kunden har valgt det køkken, bad eller garderobe, de ønsker. Du er også ansvarlig for at booke håndværkere og andre nødvendige fagpersoner og at tilrettelægge processen fra start til slut helt ned til de konkrete datoer, afleveringstidspunkt og ikke mindst pris.
Denne del af stillingen kræver, at du har overblik og kan planlægge, ligesom det kræver, at du ikke er afskrækket af kontorarbejde.

Opgaver: Kundemøder, fremvisninger og afleveringer
Foruden ovenstående indebærer jobbet:
• Kundemøder, hvor du taler med kunden om ønsker og behov
• Udarbejdelse af tegninger af køkkener baseret på kundens ønsker
• Fremvisning af forslag til køkkener i 3D på storskærme
• Opmålinger i kundens hjem
• Udarbejdelse af kontrakter med pris, slutdato og andre afgørende detaljer
• Booking af materialer (hos leverandører) og booking af fagpersoner (håndværkere)
• Afleveringer af køkkener i kundens hjem.

Din profil: Du behøver ikke have brancheerfaring eller specialviden
Det er hverken nødvendigt, at du har brancheerfaring, har specialviden om det håndværksmæssige, eller at du har en bestemt uddannelse.
Hvad stillingen kræver at viden om murer-, maler- og tømrerarbejde, skal vi nok lære dig, ligesom vi nok skal lære dig det branchetekniske. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at lære nyt.

Det er afgørende, at du hviler i dig selv, så kunderne oplever dig som rolig, troværdig og ærlig. Køkken-, bad- og garderobesalg handler nemlig ikke om det hurtige salg og smarte replikker, men derimod om, at kunderne får tillid til dig. Du skal være en dygtig sælger.

Ønsker du flere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Retail Knowledge, Kim Aaskov på tlf. 2117 5760.

Stillingen kan søges på www.retailknowledge.dk/ledige-stillinger, på linket nedenfor, eller på mail info@retailknowledge.dk

  • Del:

Retail Knowledge | Rekruttering & Staffing