sök jobb retail knowledge

Forhandler/Partner til Tvis Køkkener

2021-12-01
Logo

Retail Knowledge søger for Tvis Køkkener:

Forhandler/Partner – Tvis Køkkener Koncept butik  

Tvis Køkkener er et brand og en kæde i stærk vækst. En vækst der blandt andet skyldes dedikerede forhandlere. Derfor er vi på udkig efter at etablere nye butikker ejet af passionerede Tvis-indehavere.

Drømmer du om at blive selvstændig, og brænder du for godt design og dansk kvalitet, har du nu muligheden for at drive din egen køkkenbutik. Vi søger lige nu forhandlere i bl.a. Lyngby, Amager, Horsens og på Bornholm.

Tvis Konceptet:

Tvis Køkkener tilbyder et godt og gennemprøvet koncept med køkken-, bad- og garderobeløsninger i høj kvalitet, alt sammen fra egen fabrik i Tvis. Konceptet er gennemprøvet gennem Tvis´s 68 års erfaring som dansk køkkenproducent. Tvis tilbyder markeds bredeste og stærkeste sortiment samt branchens bedste logistikløsning.

  • Et godt koncept med højkvalitets køkken, bad og garderobeløsninger, med gode indtjeningsmuligheder.
  • Muligheden for at drive selvstændig virksomhed indenfor rammerne af et succesfuldt og velafprøvet koncept – og et stærkt brand.
  • En professionel organisation, der sikre løbende koncept-udvikling, support og en grundig oplæring.
  • Hjælp til at finde, udstyre og etablere butikken – og den helt rigtige beliggenhed.

Dine kvalifikationer:

  • Du har iværksætterånd, motivation og overskud til at investere de nødvendige ressourcer i at blive selvstændig og tage ansvar.
  • Du har en sund økonomi og mulighed for at sikre fornøden kapital. Konceptet forudsætter en relativ begrænset investering i bl.a. udstillings produkter, etablering og sikkerhedsstillelse.
  • Du har flair for indretning og kan yde en troværdig kundeservice igennem hele salgs-processen.
  • Du evner at motivere både medarbejdere og kunder.

Interesseret?

Kan du genkende dig selv i overstående? Så ser vi frem til en nærmere dialog om mulighederne for dig indenfor Tvis konceptet.

Kontakt Retail Knowledge: Kim Aaskov +45 2117 5760, kim.aaskov@retailknowledge.dk. for yderligere information om konceptet

Tvis Køkkener er en del af TCM-Group og er en kæde med stærk markedsforankring i forhandlernes lokalområder. Køkkenet fremstilles efter årelange håndværkstraditioner og kærlighed til køkkener på virksomhedens egne fabrikker i Tvis ved Holstebro. De har fremstillet køkkener, garderobeskabe og bad-løsninger siden 1952, og er dermed Danmarks ældste og mest innovative køkkenfabrik.

  • Del:

Retail Knowledge | Rekruttering & Staffing