sök jobb retail knowledge

Bliv selvstændig som Franchisetager hos SushiDaily

2020-09-04
Logo

Retail Knowledge i samarbejde med Franchisehub søger for SushiDaily:

Franchisetager - Få din egen SushiDaily Sushi kiosk i Bilka

SushiDaily ekspanderer og søgere flere partnere 

Nu kan du få din egen sushi-kiosk og blive en del af ShushiDaily´s afprøvede og succesfulde koncept.

SushiDaily konceptet er en fuldt bemandet sushi-kiosk, hvor sushien tilberedes synligt for kunderne i butikken. De er integrerede i store dagligvare butikker så som Bilka, steder med mange forbipasserende og stor kundestrøm, der er nu flere end 700 kiosker i Europa.

Sushi bliver mere og mere populært og konceptet lever i høj grad op til kundernes høje krav om:
• Sunde, nærende og naturlige produkter
• Praktiske færdigretter

Som franchisetager hos SushiDaily kommer du ikke til at stå alene, du bliver partner, og du bliver en del af et stærkt netværk.

Du bliver lige fra starten og igennem hele partnerskabet støttet med uddannelse og vejledning, så du kan etablere en succesfuld Sushi stand.

Sushi Daily er det førende Sushi Koncept i Europa og det giver dig, som partner, flere fordele som bla.

-Minimalt krav til investeringen fra din side
-Hjælp til at planlægge, etablere og udvikle din forretning
-Supportfunktioner ift. produktion, kvalitet, hygiejne, salgsoptimering, økonomi osv.
-Gode leverandør aftaler
-IT-infrastruktur
-Et stort netværk, som du kan dele erfaringer med og lære af
-Et bredt udvalg af populære opskrifter                                                                                                                                                                                   -

Er det det rigtige koncept for dig?
At starte egen forrentning er udfordrende og tidskrævende, det er derfor vigtigt, at du har den rette iværksætterånd og en masse gåpåmod. De fire vigtigste arbejdsområder i forretningen er; produktion, salg, ledelse og administration.

Vi ved det ikke er nok at producere lækker af sushi af høj kvalitet, produktet skal også sælges og det sælger ikke sig selv. Du skal kunne møde vores kunder med et smil, yde den bedste kundeservice og sælge dit produkt.

En grundlæggende økonomi forståelse er en stor fordel. Erfaring fra branchen er ikke en nødvendighed, men kan være en fordel.

Interesseret?
Har du lyst til at høre mere? Så ser vi frem til at høre fra dig, for en nærmere dialog om konceptet og mulighederne.

Du kan læse mere om konceptet på www.franchisehub.dk har du spørgsmål om konceptet kan du kontakte: Retail Knowledge Kim Aaskov, +45 2117 5760, kim.aaskov@retailknowledge.dk

Sushi Daily er en sushioplevelse af høj kvalitet med maksimal bekvemmelighed for kunden.
Vi starter med et tomt køleskab hver morgen, og vores Sushi-eksperter bruger de bedste ingredienser til at lave en håndlavet menu med over 100 opskrifter. Vores sushibokse bliver lavet frisk hver dag. Der er fokus på naturlige og sunde ingredienser, og menuen respekterer traditionen, samtidig med den favner innovation og eksperimenter. Der er noget for alle lige fra klassikere til signaturprodukter såsom Crunch og Verde. Udover boksene med frisk sushi sælger Sushi Daily også special drikke, asiatiske snacks og ingredienser, der kan være svære at finde, så du kan fortsætte fornøjelsen hjemme.

.

  • Del:

Retail Knowledge | Rekruttering & Staffing