sök jobb retail knowledge

Forhandler/Partner til Tvis Køkkener - Vejle/Horsens

2019-03-11
Logo

Retail Knowledge søger for Tvis Køkkener:

Forhandler/Partner – Tvis Køkkener Koncept butik - Vejle eller Horsens

Tvis Køkkener ekspanderer med deres specielt udviklede butiks Koncept og søger derfor ny forhandler af konceptet i Vejle. Vil du være selvstændig, har du nu mulighed for at blive forhandler i et succesfuldt og velafprøvet køkkenkoncept.

Tvis hjælper dig med at komme godt i gang. Tvis kan evt. hjælpe dig med at finde egnet butikslokale, og vil støtte dig igennem hele dit forløb som forhandler, med hjælp til etablering af udstilling, produkt- og salgstræning, markedsføring og on-going tiltag for at optimere din butik og dit salg. Du har måske allerede butikslokalet, eller ved hvor det helt rigtige ligger – Tvis hjælper dig gerne med aftalen. Det vigtigste er at du har ambitionen, viljen og energien til at drive din egen butik.

Konceptet:

I mange bydele og opland er der et stigende behov for renovering og istandsættelse af lejligheder og boliger med køkken og bad. Konceptet omfatter bl.a

 • Et godt koncept med højkvalitets køkken, bad og garderobeløsninger, med gode indtjeningsmuligheder.
 • Muligheden for at drive selvstændig virksomhed indenfor rammerne af et succesfuldt og velafprøvet koncept – og et stærkt brand.
 • En professionel organisation, der sikre løbende konceptudvikling, support og en grundig oplæring.
 • Et spændende koncept der har vist sin bæredygtighed både i mindre lokaler i bycentrum og lidt større enheder i udkanten af byen.
 • Hjælp til at finde, udstyre og etablere butikken – og den helt rigtige beliggenhed.

Kvalifikationer:

 • Du har iværksætterånd, motivation og overskud til at investere de nødvendige ressourcer i at blive selvstændig og tage ansvar.
 • Du har en sund økonomi og mulighed for at sikre fornøden kapital. Konceptet forudsætter en relativ begrænset investering i bl.a. udstillings produkter, etablering og sikkerhedsstillelse.
 • Du har flair for indretning og kan yde en troværdig kundeservice igennem hele salgsprocessen.
 • Du evner at motivere både medarbejdere og kunder.
 • Du har et godt lokalkendskab og netværk.

Interesseret?

Kan du genkende dig selv i overstående? Så ser vi frem til en nærmere dialog om mulighederne for dig indenfor Tvis konceptet.

Du kan få yderligere oplysninger om Tvis Køkkener på www.tvis.com, for yderligere information om konceptet kan du kontakte Retail Knowledge: Kim Aaskov +45 2117 5760, kim.aaskov@retailknowledge.dk.

Tvis Køkkener er en kæde med stærk markedsforankring i forhandlernes lokalområder. Køkkenet fremstilles efter årelange håndværkstraditioner og kærlighed til køkkener på TMK-koncernens fabrikker ved Holstebro.

TMK-koncernen, med mere end 250 ansatte og en 100% dansk produktion, har fremstillet køkkener, garderobeskabe og bad-løsninger siden 1952, og er dermed Danmarks ældste og mest innovative køkkenfabrik.

 • Del:

Retail Knowledge | Rekruttering & Staffing