sök jobb retail knowledge

Franchisetager Floral Image

2020-04-29
Logo

Retail Knowledge i samarbejde med Franchisehub søger for Floral Image:

Franchisetager - Floral Image, Udlejning af Blomsterbuketter

Om Floral Image:

Floral Image er en australsk baseret succeshistorie, der med 90 placeringer i 21 lande, forsyner virksomheder med smukke allergi- og vedligeholdelsesfrie lifelike blomsterbuketter, som også er bæredygtige og genanvendelige.

Buketterne udlejes på abonnementsbasis, leveres omkostningsfrit og ombyttes hver måned til nye designs.
Kom med på rejsen og bliv franchisetager på Floral Image Danmark! Vi søger lige nu område franchisetager til Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Trekantsområdet og Fyn

Gør udlejning af blomster til din forretning!
Blomsterbuketterne fra Floral Image er meget naturtro og ligner derfor friske blomster. Selv det trænede øje har svært ved at se forskel! Buketterne findes i 3 forskellige størrelser, som hver især står fast i en klar harpiks, der gør det ud for vand, i en elegant glasvase. Blomsterne varer for evigt, og holder sig friske og farverige uge efter uge. Det skaber et godt – og bæredygtigt førstehåndsindtryk for kunderne.

En buket fra Floral Image er ideel som pynt i en butik, et kontorlandskab, i mødelokalet, på receptionsdisken, ved buffeter, i hotelfoyeren eller på et hotelværelse. Mulighederne er mange!

Buketterne er allergivenlige og vedligeholdelses frie samt immune overfor klimaanlæg eller centralvarme.

Det forventer vi os af dig:

Som franchisetager driver du din egen virksomhed med kunder i et eksklusivt område. Det er en fordel for dig, hvis du er en dygtig og erfaren sælger, men ikke en forudsætning. Du vil modtage al den nødvendige teknisk-, salgs- og operationel træning og support, du har brug for. Vigtigst af alt er dit engagement og interessen for at skabe sig en succesfuld virksomhed!

Vi forventer af dig, at du er passioneret og arbejder fokuseret på at sikre Floral Image en stærk placering i dit område. Som franchisetager bliver du en del af en stærk og støttende arbejdskultur, hvor vi sætter en ære i at yde en unik og nærværende service.

Der må forventes en opstarts investering på mellem kr. 250-500.000.                                                                                                                                                                        -

Interesseret?
Har du lyst til at høre mere? Så ser vi frem til at høre fra dig, for en nærmere dialog om konceptet og mulighederne.

Du kan læse mere om konceptet på https://dk.floralimage.com, har du spørgsmål om franchisen eller ønsker du at vide mere kan du kontakte: Retail Knowledge Kim Aaskov, +45 2117 5760, kim.aaskov@retailknowledge.dk

 

.

  • Del:

Retail Knowledge | Rekruttering & Staffing