sök jobb retail knowledge

Bliv selvstændig som Franchisetager hos Moogio Solafskærmning

2019-04-24
Logo

Retail Knowledge i samarbejde med ChainIndex søger for Moogio:

Bliv selvstændig som Franchisetager hos Moogio Solafskærmning

Moogio Franchise Flex eller eget Moogio Showroom

Som Flex franchisetager er din hovedopgave at tage hånd om kunderne i dit markedsområde. Arbejdet består af kundebesøg, tilbudsgivning, montage og fakturering. Du driver dit eget distrikt selvstændigt i din egen virksomhed med støtte fra Moogio supportkontor samt showroom.

Du bliver som franchisetager således knyttet til Moogio-kæden, med alle de fordele det indebærer med stordriftfordele og konkurrencedygtige priser, samtidigt med at du selvstændigt driver din egen virksomhed. Du får tilgang til et førsteklasses showroom hvor et stort udvalg af produkter er præsenteret. Dette showroom bliver drevet og bemandet af Moogio ApS.
Det er dig som franchisetager der står for det endelige salg! Du kan også vælge at åbne dit eget showroom.

Er Moogio-franchisen det rigtige for dig?
Franchise er et tæt samarbejde mellem dig som franchisetager og Moogio Aps. Moogio ApS, står for forretningskonceptet, ordresystem, hjemmeside, produktsortiment, markedsføringsmateriale, samt central markedsføring. Til gengæld forventes der af dig som franchisetager, at du tage dig godt af din virksomhed og salg, at du synes Moogiokonceptet er helt rigtigt og agerer som ambassadør for at styrke Moogio varemærket.

Hvad omfatter Moogio-franchisen?:
• Et smart og veletableret forretningskoncept
• Tilgang til markedets ledende leverandører
• Indkøbsfordele baseret på stor volumen
• Professionel hjemmeside
• Central markedsføring & annonceproduktion
• Markedsføringsmateriale, kataloger mv.
• Ordresystem med opfølgning og statistik
• Løbende support omkring produkter samt løbende uddannelse

Hvad forventer vi af dig?:
Vi søger dig som vil drive din egen forretning, og lægge fokus på kundeservice og salg.
Du bør have høj social kompetence, have let ved at samarbejde og skabe langsigtede relationer med dine kunder. Du har salgserfaring og er vant til at arbejde selvstændigt. De er resultatorienteret, kreativ og handlekraftig med et praktisk . En grundlæggende økonomi forståelse er en er en stor fordel. Erfaring fra branchen er ikke en nødvendighed men kan være en fordel.

Interesseret?
Har du lyst til at høre mere? Så ser vi frem til at høre fra dig, for en nærmere dialog om konceptet og muighederne.

For mere information om Moogio; https://moogio.dk, For mere information om konceptet kan du kontakte: Kim Aaskov, +45 2117 5760, kim.aaskov@chainindex.com

Moogio er etableretet i 2006 som den første franchisekæde indenfor solafskærmning, markiser og gardiner. Moogio arbejder med at regulere sol og indkig i private hjem og hos virksomheder. Både indendørs og udendørs. Hos Moogio får kunden hjælp med alt fra rådgivning og inspiration til bestilling, måltagning og montage. Alle produkter skræddersyes efter kundens ønsker og behov.

  • Del:

Retail Knowledge | Rekruttering & Staffing