sök jobb retail knowledge

Blomsterdekoratør/Binder til Gamst Blomster – Kolding

2019-03-05
Logo

Retail Knowledge søger for Gamst Blomster:

Blomsterdekoratør/Binder til Gamst Blomster – Kolding

Stillingen:
Vi søger en engageret og ambitiøs blomsterdekoratør eller blomsterbinder til Gamst Blomster i Kolding. Familien Gamst har drevet blomsterhandel i Kolding siden 1903, og Gamst Blomster på Agtrupvej er i dag en dynamisk blomsterhandel med ambitioner om at være Koldings bedste blomsterbutik, med byens bedste og gladeste ansatte og kunder. Kunne du tænke dig at komme med på holdet og være med til at sætte dit præg på butikken? Så er dette måske noget for dig. Du passer rigtig godt ind hos Gamst Blomster, hvis du er ambitiøs med dine ting, er stolt af dit håndværk og er en glad og frisk teamplayer.

• Du skal kunne inspirere og skabe en oplevelse for kunderne, samt yde en god kundeservice og derigennem skabe salg
• Du vil bruge det meste af din tid på at skabe flotte og kreative buketter og dekorationer til en bred vifte af lejligheder og behov.
• Vil vil gerne have dig på fuld tid (37t.) men det kan også blive lidt færre timer, hvis det passer bedre for dig.

Lidt om dig:
• Du er uddannet blomsterdekoratør eller en erfaren blomsterbinder, og rigtig dygtig til dit fag.
• Du kan inspirere og skabe løsninger for kunderne
• Du er motiveret for at gøre en forskel og bidrage
• Du vil være en positiv og energisk del af teamet.

Hvad kan vi tilbyde dig:
I jobbet får du mulighed for at præge tingene og have indflydelse på din hverdag og rammerne for stillingen. Gamst Blomster tilbyder dig et uformelt arbejdsmiljø, hyggelig atmosfære, glade kollegaer og kunder. Gode og velordnede arbejdsforhold samt løn efter kvalifikationer.

Er jobbet noget for dig, så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt, har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte; Retail Knowledge, Kim Aaskov, tlf. 2117 5760, info@retailknowledge.dk

Gamst Blomster har ud over butikken i Kolding, åbnet butikker i Lyngby og Hellerup. Målet er at være byens bedste blomsterbutik, og Gamst Blomster ved hvad det handler om når vi snakker blomster, de har nemlig dyrket og solgt blomster siden 1903 da Johan Gamst etablerede virksomheden i Kolding. Butikken danner rammen for kreative blomster ideer samt inspirerede og glade kunder.

  • Del:

Retail Knowledge | Rekruttering & Staffing