tjänster retail knowledge

Vores rekrutteringsproces

Vores mål er, at tilbyde den mest effektive og moderne rekrutteringsproces tænkelig. Vi arbejder derfor til stadighed med at udvikle og optimere vores processer.

Alle rekrutteringsprocesser begynder med at vi fastlægger en kravsspecifikation for stillingen, sammen med vores kunde. Her er vores egen erfaring fra branchen afgørende for sparringen med kunden. Vi har en god indsigt i vores kunders ønsker, tanker og udfordringer. Denne indsigt, vi tager med os i alle aspekter af rekrutteringsprocessen. Dette fører i den sidste ende til det bedste match af kandidater.
Behovet for vores support i rekrutteringen kan variere afhængig af stillingens niveau og kundens egne processer. Derfor er vores rekrutteringsydelse en fleksibel løsning, der kan spænde fra kandidat screening, search og selection til excutive search. Rekruttering via Retail Knowledge skal være målrettet, hurtig og omkostningseffektiv.

Få et tilbud

Ønsker du at få et tilbud på din opgave? Kontakt os nemt og hurtigt gennem denne formular og vi vil kontakte dig snarest.

Nogle referencer

Vi har hjulpet mere end 400 detailvirksomheder, siden vi startede i 2002. Læs om nogle af de virksomheder, som vi har hjulpet.

Spørgsmål?

Kan du ikke finde det, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os og vi vil hjælpe dig på den bedste måde.

Retail Knowledge | Rekruttering & Staffing